Stellingwerff Safety Support BV ondersteunt bedrijven en instellingen op het gebied van kwaliteitszorg, arbo en veiligheid en MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen).

Om de arbeidsveiligheid van werknemers en hun omgeving zo goed mogelijk te waarborgen, is het delen van kennis noodzakelijk. Kennis over het aantal ongevallen, maar ook over de oorzaak van de ongevallen en de specifieke risico’s per beroepsgroep bijvoorbeeld, kan helpen bij het terugdringen van het aantal arbeidsongevallen. Ook kan het helpen om inzicht te krijgen in de kosten van bedrijfsongevallen. Maar vooral inzicht in het rendement van een goede preventie helpt bij het nemen van de beste preventieve maatregelen. Daarbij is het handig om met een stappenplan na te gaan hoe er gewerkt kan worden aan een verbeterde veiligheid op de werkvloer.

Arbeidsongevallen en schade
Arbeidsongevallen leiden niet alleen tot persoonlijk leed. Ze kunnen de organisatie opzadelen met hoge kosten. Bovendien kan een ongeval het imago van uw bedrijf schaden. Daarom is het belangrijk te investeren in een goede veiligheidscultuur. Daarmee voorkom je ongelukken en ziekteverzuim, maar de werksfeer wordt ook beter.

Werkzaamheden
Stellingwerff Safety Support BV kan de hiernaast vermelde werkzaamheden voor u uitvoeren.

 

 

Arbo en veiligheid


Veiligheidskundige projectbegeleiding
- (mvk/ hvk)
Certificering VCA*/ VCA**
Certificering VCU/NEN4400
OHSAS 18001
Risico- inventarisatie & evaluatie
BRZO handboek en ATEX
Veiligheidsplannen ten behoeve van:
- bouwplaatsen- beurzen- tentoon-
- stellingen – evenementen
BHV in uw organisatie
Crisisbeheersingsplannen (Gemeenten)
Calamiteitenplannen
Verhuur brandwachten

Offerte

Klik op één van bovenstaande linken en u kunt een offerte-aanvraag aanvragen.